Prodej bytu 4+kk 131 m², Srní

13 490 000 Kč

REZERVOVÁNO, včetně provize

Nemovitosti nabízí

Keller Williams Czech Republic

Praha, Kaprova 52/6

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

REZERVOVÁNO. Špičkový a právě dokončený apartmán, který se nachází v novém domě v srdci Šumavy. Hlavní myšlenkou projektu je poskytnout maximální komfort a soudobé technologie v domě, který respektuje okolní přírodu a tradiční architekturu horských domů. Ve 3 podlažích a dispozici 4+kk čeká bydlení, které vzniklo za doprovodu snahy o nekompromisní kvalitu. Holá fakta, nikoliv prodejní řeči.

Prostřední apartmán je vytápěn vlastním tepelným čerpadlem země-voda a má vlastní přípojky všech sítí, na dvou sousedních je tedy zcela nezávislý. Vyladěný design utváří konzistentní podoba i materiály. Dominuje dřevo a celým interiérem se propisují detaily v matně černé, která provází vnitřní prvky od lakování schodiště, přes svítidla až po vypínače.

Na zakázku vyráběná kuchyňská linka s deskou z kamene je vybavena spotřebiči Miele. Obývacímu pokoji s velikostí přes 40 m2 vizuálně dominuje subtilní ocelové schodiště s dřevěnými nášlapy i designový krb. Topení je v celém apartmánu podlahové, krytina je masivní dřevěná. Všechny ložnice se nachází ve druhém a třetím podlaží, jejich velikost je od 14.6 m2 po 27 m2 v podkroví.

Koupelna je vybavena velkoformátovou dlažbou a sanitou Villeroy&Boch a nechybí v ní velké okno. V přízemí se pak nachází ještě samostatná toaleta, vedle které je umístěná technická místnost s místem pro pračku a sušičku (nachází se zde také vnitřní jednotka tepelného čerpadla IVT). Každý apartmán má k dispozici jižně orientovanou terasu o ploše přes 40 m2 a podíl na pozemku kolem domu, na kterém je taktéž každému vyhrazeno dvojí stání s nabíječkou pro elektromobil.

Stavba je kompletně zděná, obložení dřevem plní pouze dekorativní účely, a spadá do třídy energetické náročnosti B. Nachází se na kraji obce Srní, která spadá do nejužšího středu Národního parku Šumava, a je známá například unikátním vlčím výběhem. K dispozici jsou dva apartmány ze tří, jeden je již prodaný. Pokud vás o tomto zcela výjimečném apartmánu zajímá více informací, rád vám pošlu odkaz s dalšími fotografiemi, detailnějším popisem a řadou technických specifikací.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, Silnice
Elektřina 230 V, 400 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Konstrukce Zděná
Balkóny Terasa
Zdroje vody Veřejný vodovod
Druhy bytů Mezonet
Inženýrské sítě Telefon, Internet
Ochrany omezení Národní park
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 5619
Vlastnictví soukromé
Stav objektu Novostavba
Plocha užitná 131 m²
Energetická náročnost B - Velmi úsporná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

Keller Williams Czech Republic

Praha, Kaprova 52/6

Zobrazit kompletní nabídku RK

Keller Williams Czech Republic

Sdílet nemovitost

TOPlist